Opplevelser i trondheim Gjøvik

opplevelser i trondheim Gjøvik

Vi har mange daglige avganger fra Gjøvik til Trondheim. Med samkjøring er det billigere å komme fra Gjøvik til Trondheim, samtidig som du både møter nye. Lillehammer, Gjøvik, Hamar, Eidsvoll. En opplevelse med hjuldamper på Mjøsa hvor middag og dessert er inkludert, er en gave man minnes. Oppe på dekk på. Oslo – Gjøvik /Hamar – Trondheim Her vil du oppleve stillhet, dyreliv, utsikt og ikke minst kulinariske opplevelser basert på lokal tradisjonsmat. Uberørt natur. opplevelser i trondheim Gjøvik

Videos

Vitensenteret Innlandet – Gjøvik og regionen rundt er innlandets senter for teknologi og kunnskap Oslo – Gjøvik /Hamar – Trondheim Her vil du oppleve stillhet, dyreliv, utsikt og ikke minst kulinariske opplevelser basert på lokal tradisjonsmat. Uberørt natur. Skal du reisekollektivt mellom Gjøvik og Trondheim er tog og buss eller fly Finn ut hvordan du kan reise mellom Gjøvik og Trondheim. Opplevelser. Som nevnt er dette bare et utvalg av spennende opplevelser langs veien. Smaragdgruvene - sving av til RV 33 mot Gjøvik før du kommer til Nidarosdomen - et stopp i Trondheim er ikke komplett uten at du kikker innom.

Opplevelser i trondheim Gjøvik - Hammerfest

Velkommen til Dinsides diskusjon. Gjennom de trønderske skoger, avløst av enkelte åpne strekninger, elvekrysninger møter du Trondheim by og Nidarosdomen — målet. Det er en selvfølge for vertskapet å ta deg imot på en personlig måte, og de viser deg gjerne rundt på gården — etter at du har blitt servert hjemmelaget mat basert på lokale råvarer og vilt, eller fisk fra Mjøsa, selvsagt.

0 thoughts on “Opplevelser i trondheim Gjøvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *